FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Incident na Štimčevoj konferenciji za novinare

SPLIT, 14. listopada 2005. (Hina) - Konferencija za novinare koju ječlan Uprave Hajduka Igor Štimac sazvao u povodu izgreda s navijačemHajduka u zagrebačkom klubu Ludnica, počela je drugim izgredom kada jebivši tajnik Torcide Pavao Grubišić - Čabo prišao njegovu stolu nakoji je bacio čekić.
SPLIT, 14. listopada 2005. (Hina) - Konferencija za novinare koju je član Uprave Hajduka Igor Štimac sazvao u povodu izgreda s navijačem Hajduka u zagrebačkom klubu Ludnica, počela je drugim izgredom kada je bivši tajnik Torcide Pavao Grubišić - Čabo prišao njegovu stolu na koji je bacio čekić.

Pavao Grubišić - Čabo Igoru Štimcu pritom je poručio "ako ćeš ti tuči momke iz Torcide, udri sada mene".

Štimac je, nakon što se Grubišić udaljio, kazao novinarima kako su bili svjedoci postupka, odnosno provokacije, kakvima je stalno izložen i koje mora trpjeti i znati odgovoriti na njih.

O izgredu u Zagrebu kazao je kako s osobom za koju se tvrdi da je imao fizički kontakt nije imao ništa. "Tu osobu poznajem, znam o kome se radi, iz kluba su je udaljili zaštitari iz meni nepoznatoga razloga, budući da još nisam uspio stupiti u kontakt s odgovornim ljudima kluba u kojemu smo se nalazili".

Igor Štimac najavio je da će podnijeti prijavu protiv Grubišića - Čabe, ali i protiv aktualnog tajnika Torcide Tonija Ljubića, zbog njegovih izjava nakon zagrebačkog izgreda, te protiv novinara Slobodne Dalmacije Damira Pilića, zbog objavljenih tekstova o Štimcu.

"Svima je poznato da je Damir Pilić sin najvećega splitskog staljiniste i meni je poznato da me takvi mrzi, jer mi sigurno ne mogu oprostiti to što sam skinuo zvijezdu petokraku s hajdukova grba onih teških godina. Njima ne trebaju nikakve činjenice i argumenti da bi mene progonili. Dakle, oni pravdaju rušenje i paljenje hajdukovih stolica, kopanje rupa po stadionima i izgrede u kojima sudjeluju navijači", kazao je Štimac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙