FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka pokrenula akciju "Moja prva utakmica"

RIJEKA, 13. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski prvoligaš Rijeka uzpodršku Grada Rijeke jedini je nogometni klub u Hrvatskoj koji jepokrenuo akciju "Moja prva utakmica" u kojoj se omogućuje besplatnopraćenje prvoligaških utakmica učenicima riječkih osnovnih škola ijednom njihovom roditelju.
RIJEKA, 13. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski prvoligaš Rijeka uz podršku Grada Rijeke jedini je nogometni klub u Hrvatskoj koji je pokrenuo akciju "Moja prva utakmica" u kojoj se omogućuje besplatno praćenje prvoligaških utakmica učenicima riječkih osnovnih škola i jednom njihovom roditelju.

Pročelnica Odjela gradske uprave Grada Rijeke za predškolski odgoj i obrazovanje Edita Stilin kazala je da je akcija pokrenuta kako bi djeca mogla organizirano provoditi slobodno vrijeme te, bez obzira na njihov socijalni status, dolaziti na utakmice. Time se, kazala je, razvija pozitivan odnos prema sportu, svom gradu i klubu kao jednom od obilježja Rijeke. Nogometni klub Rijeka time nastoji pospješiti kulturne i civilizirane oblike sportskog navijanja, prijeko potrebne u razdoblju sve češćih destruktivnih aktivnosti na stadionima.

Akcija će se nastaviti i nadalje te se planira širenje na prostor cijele Primorsko-goranske županije. Namjera uprave riječkog prvoligaša je u budućnosti ukloniti ogradu između tribina i terena, što je jedan od trendova u europskom nogometu, a ova akcija je jedan od koraka ka tome cilju.

Za sljedeću prvenstvenu utakmicu između Rijeke i Međimurja u subotu, već je predbilježeno 1800 osnovaca s besplatnim ulaznicama. Takav način praćenja utakmica omogućen je i djeci invalidima te onima s poteškoćama u razvoju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙