FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nalčik: Policija zaustavila akciju čečenskih pobunjenika

NALČIK , 14. listopada 2005. (Hina) - Pripadnici policije u petak su upotpunosti ugušili pobunu i napade čečenskih pobunjenika u ruskomegradu Nalčiku, samo dan nakon što su pobunjenici pokrenuli niz napadau kojima je poginulo najmanje 98 osoba, izvijestili su dužnosnicilokalne uprave, a prenosi agencija Interfax.
NALČIK , 14. listopada 2005. (Hina) - Pripadnici policije u petak su u potpunosti ugušili pobunu i napade čečenskih pobunjenika u ruskome gradu Nalčiku, samo dan nakon što su pobunjenici pokrenuli niz napada u kojima je poginulo najmanje 98 osoba, izvijestili su dužnosnici lokalne uprave, a prenosi agencija Interfax.

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova ruske republike Kabardino-Balkariye, pokraj Čečenije, Genadij Gubin izjavio je kako su svi taoci oslobođeni. U jučerašnjim sukobima poginulo je 98 osoba, među kojima 72 pobunjenika, prenosi Associated Press.

Čečenski pobunjenici preuzeli su odgovornost za gotovo istodobne napade izvedene jučer na nekoliko policijskih uporišta i postaja u Nalčiku.

"Otpor je na svim pobunjeničkim uporištima ugušen, a taoci su oslobođeni. Snage sigurnosti pokrenule su akciju "čišćenja" nastojeći pronaći preostale pobunjenike", rekao je za Interfax Gubin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙