FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog "Croatian Summita" ograničen promet središtem Zagreba

ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Zbog sastanka predsjednikasrednjoeuropskih država, koji će se održati u zagrebačkom hoteluWestin pod nazivom "Croatian Summit 2005" od sutra u 22 sata do suboteu 16 sati bit će ograničen promet oko hotela Westin.
ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Zbog sastanka predsjednika srednjoeuropskih država, koji će se održati u zagrebačkom hotelu Westin pod nazivom "Croatian Summit 2005" od sutra u 22 sata do subote u 16 sati bit će ograničen promet oko hotela Westin.

Od 22 sata u srijedu do 16 sati u subotu bit će uvedena zabrana prometa, zaustavljanja i parkiranja za sva vozila u Pierottijevoj ulici od križanja s Jukićevom do Ulice Izidora Kršnjavog, kojom će promet biti zabranjen od križanja s Kačićevom do Savske. U Savskoj se neće moći parkirati i zaustavljati od Vodnikove do Kršnjavoga.

Od četvrtka u 6 sati do subote u 16 sati bit će zabranjeno zaustavljanje te parkiranje i Savskom od Vodnikove do Kršnjavoga.

Promet svim vozilima, osim tramvajima, u četvrtak od 17 do 23 sata bit će zabranjen i na djelovima Gundulićeve i Hebrangove te na Rooseveltovom trgu i Trgu maršala Tita, a već od 6 sati ujutro na tim se trgovima neće smjeti zaustavljati ili parkirati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙