FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iznenadni posjet Condoleezze Rice Moskvi u petak

PARIZ, 13. listopada 2005. (Hina/AFP) - Američka državna tajnicaCondoleezza Rice doputovat će u petak u Moskvu gdje će u suboturazgovarati s ruskim čelnicima, izjavio je u četvrtak njezin službenipredstavnik po dolasku u Pariz iz Dušanbea (Tadžikistan).
PARIZ, 13. listopada 2005. (Hina/AFP) - Američka državna tajnica Condoleezza Rice doputovat će u petak u Moskvu gdje će u subotu razgovarati s ruskim čelnicima, izjavio je u četvrtak njezin službeni predstavnik po dolasku u Pariz iz Dušanbea (Tadžikistan).

"Sastat će se s predsjednikom Vladimirom Putinom i ministrom vanjskih poslova Sergejom Lavrovom", dodao je Sean McCormack za tisak.

Šefica američke diplomacije koja se u petak ujutro treba sastati s francuskim predsjednikom Jacquesom Chiracom i ministrom vanjskih poslova Philippeom Douste-Blazyjem, napustit će Pariz u petak u ranim poslijepodnevnim satima, a noćit će u Moskvi.

Nakon razgovora s ruskim čelnicima trebala bi navratiti u London gdje će u subotu večerati s ministrom vanjskih poslova Jackom Strawom, a u nedjelju ujutro će se sastati s Tonyjem Blairom u Checquersu, rezidenciji britanskog premijera nedaleko od Londona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙