FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Velike prometne gužve u Zagrebu, normalizacija iza 21 sat

ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Posebna prometna regulacija uZagrebu, koja je uvedena zbog dolaska predsjednika srednjoeuropskihdržava na "Croatia Summita 2005.", stvorila je danas u gradu velikeprometne gužve.
ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Posebna prometna regulacija u Zagrebu, koja je uvedena zbog dolaska predsjednika srednjoeuropskih država na "Croatia Summita 2005.", stvorila je danas u gradu velike prometne gužve.

Policijska uprava zagrebačka uputila je zato apel građanima za razumijevanje, procijenivši da će gužve i višesatna čekanja prestati večeras iza 21 sat, kada se očekuju dolasci zadnjih državnika koji će sudjelovati na godišnjem summitu srednjoeuropskih predsjednika.

Uže zagrebačko gradsko središte zatvoreno je za promet do 23 sata, a u Savskoj cesti promet se povremeno propušta, ovisno o tome kako dolaze izaslanstva koja će biti smještena u zagrebačkom hotelu Westin.

Hrvatski auto-klub također je obavijestio vozače da izbjegavaju Slavonsku aveniju od Držićeve do Hrvatske bratske zajednice, zatim Aveniju Dubrovnik do Avenije Većeslava Holjevca i ulice koje sijeku ulicu Savezne Republike Njemačke, te cestu D30 od Velike Gorice prema Zagrebu kao i raskrižje Savske ceste i Vukovarske

U Zagrebačkom električnom tramvaju kažu kako preusmjeravaju one linije koje mogu, dok pojedine kasne i do dva sata.

Voditelj Operativne smjene Hitne pomoći Milko Matijanec rekao je da je Hitna pomoć i danas došla do svakog bolesnika koji ih je zvao. Do sada nije bilo tragičnih posljedica, kaže dr. Matijanec zamolivši građane za strpljenje i razumijevanje. Inače, Hitnoj pomoći u prosjeku treba desetak minuta da dođe do mjesta poziva, no danas je taj prosjek premašen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙