FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Živi mrtvac u Mantovi

RIM, 13. listopada 2005. (Hina/dpa) - Jedan je talijanski 73-godišnjaku četvrtak ponovno na nogama nakon 35 minuta zagrobnoga života,objavila je rimska Repubblica.
RIM, 13. listopada 2005. (Hina/dpa) - Jedan je talijanski 73-godišnjak u četvrtak ponovno na nogama nakon 35 minuta zagrobnoga života, objavila je rimska Repubblica.

Prema pisanju lista, umirovljenik je u utorak ujutro doživio srčani udar dok su ga u bolnici u Mantovi liječili od nekih drugih tegoba.

Cijelih 25 minuta aparati nisu registrirali funkcije srca i mozga i liječnici su proglasili smrt, piše La Repubblica.

Točno 35 minuta poslije srce mu je opet zakucalo i liječnici su odmah primijenili uobičajeni postupak intenzivne skrbi. Muškarac je na kraju otvorio oči i uspio sa zabezeknutim liječnicima prozboriti nekoliko riječi.

"U osam ujutro liječnici su me nazvali i obavijestili me da mi je tata umro. U devet, dok sam se bavila organizacijom pogreba, javili su mi da je oživio. To je pravo čudo", rekla je "pokojnikova" kći.

Dr. Roberto Zanini, liječnik iz mantovske bolnice Carlo Poma kaže da su takvi slučajevi rijetki, ali ne i nepoznati.

Moguće je da je pacijentovo srce kucalo tako sporo, možda otkucaj u minuti, da ga uređaji nisu registrirali pa su liječnici povjerovali da je mrtav, kažu u bolnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙