FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pakistan: Novi potres 5,6 po Richteru, spasitelji nastavljaju potragu za preživjelima

MUZAFFARABAD , 13. listopada 2005. (Hina/AP) - Potres magnitude 5,6stupnjeva po Richterovoj ljestvici pogodio je u četvrtak rano ujutroisto područje Pakistana što ga je prije pet dana pogodio razoranpotres od 7,6 stupnjeva, ponovno unijevši nemir među stanovništvo ipotaknuvši spasitelje da se još više angažiraju na pokušaju pronalaskaeventualnih preživjelih, prenose u četvrtak agencije.
MUZAFFARABAD , 13. listopada 2005. (Hina/AP) - Potres magnitude 5,6 stupnjeva po Richterovoj ljestvici pogodio je u četvrtak rano ujutro isto područje Pakistana što ga je prije pet dana pogodio razoran potres od 7,6 stupnjeva, ponovno unijevši nemir među stanovništvo i potaknuvši spasitelje da se još više angažiraju na pokušaju pronalaska eventualnih preživjelih, prenose u četvrtak agencije.

Epicentar potresa bio je 135 km sjeverno od Islamabada, u blizini epicentra razornog potresa magnitude 7,6 stupnjeva po Richteru koji je prije pet dana razrušio čitave gradove, uglavnom u himalajskom području Kašmira, te odnio više od 35.000 ljudskih života. Za sada nema informacija o novoj materijalnoj šteti.

Nakon glavnog razornog potresa na području Pakistana je, u posljednja četiri dana uslijedilo dvadesetak manje snažnih potresa. Magnituda jednog od njih bila je 6,2 stupnja po Richteru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙