FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubojica starica prestrašio cijeli grad

MEXICO, 12. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Već naučeni na ubojstva iplaćene ubojice koji rade za narko-šefove, stanovnici glavnoga gradaMeksika sada strahuju od novoga tipa kriminalca: serijskoga ubojice uženskoj odjeći koji davi i prebija starice u njihovim kućama.
MEXICO, 12. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Već naučeni na ubojstva i plaćene ubojice koji rade za narko-šefove, stanovnici glavnoga grada Meksika sada strahuju od novoga tipa kriminalca: serijskoga ubojice u ženskoj odjeći koji davi i prebija starice u njihovim kućama.

Policija vjeruje da je isti ubojica odgovoran za neobična ubojstva četiriju starijih žena u Mexicu ove godine i da je možda kriv i za neke od 37 slučajeva od 2003.

Bizarno je što su tri od četiriju žrtava na zidu imale reprodukciju slike "Dječak s crvenim prslukom" francuskoga slikara iz 18. stoljeća Jeana-Baptistea Greuzea, ali tužitelji kažu kako bi to mogla biti i slučajnost.

Ubojicu su prozvali "Mataviejitas" što znači "Ubojica starica". Riječ je ii o visokoj i snažnoj ženi ii muškarcu koji se odijeva u žensku odjeću, razgovorom se ubaci ženama u kuću i onda ih ubije nekim kućanskim predmetom.

"Taj zločinac radi sam, veoma je pažljiv, vrhunski inteligentan i vješto stječe povjerenje starih ljudi", rekao je novinarima glavni tužitelj Bernardo Batiz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙