FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NFL zaludio Meksikance

CIUDAD DE MEXICO, 4. listopada 2005. (Hina/STA) - Utakmica dvaju NFLklubova u američkom nogometu izazvala je pravu ludnicu u Mexico Cityu.Ogled Arizona Cardinalsa i San Francisco 49ers (31:14) pratilo je nastadionu Azteka čak 103.467 gledatelja.
CIUDAD DE MEXICO, 4. listopada 2005. (Hina/STA) - Utakmica dvaju NFL klubova u američkom nogometu izazvala je pravu ludnicu u Mexico Cityu. Ogled Arizona Cardinalsa i San Francisco 49ers (31:14) pratilo je na stadionu Azteka čak 103.467 gledatelja.

"Zaista nismo očekivali ovakav interes. Ljudi su se željeli uvjeriti jesmo li mi zaista stvarni ili televizija ne pokazuje pravu istinu. No, nakon utakmice gledatelji su oduševljeno pozdravili igrače," kazao je prvi čovjek NFL lige, Paul Tagliabue.

Premda je u Meksiku i ranije postojao veliki interes za ovim sportom, dvoboj Arizone i 49ersa premašio je sva očekivanja.

"Nadam se kako će uskoro i igrači iz Meksika igrati u NFL-u," dodao je Tagliabue najavivši kako će se iduće godine jedna utakmica odigrati u Torontu ili Londonu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙