FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja Hrvatska - za srijedu, 12. listopada

ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja za srijedu, 12. listopada
ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za srijedu, 12. listopada

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavlja 16. sjednicu raspravom o dodjeli 2, 4 milijuna kuna pomoći gradovima i općinama kako bi djelomično ublažili posljedice što ih je nevrijeme nanijelo poljoprivrednim kulturama. Iznos od oko 2,4 milijuna kuna pomoć je koju bi od države bespovratno trebali dobiti 22 grada i općine koje je početkom ove i koncem prošle godine pogodio orkanski vjetar i mraz. Te općine i gradovi su iz Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Pred Saborom, koji ulazi u četvrti tjedan rada, još je 20-ak točaka, a očekuje se da 16. sjednica završi ovaj tjedan. (Trg Sv. Marka u 9,30 sati)

ZAGREB - Pravosudna akademija Ministarstva pravosuđa RH i CARDS projekt pozivaju na Konferenciju povodom završetka CARDS projekta "Reforma pravosuđa - Potpora pravosudnoj akademiji u Hrvatskoj. Konferenciju će svojim prisustvom uveličati predsjednik Vlade Ivo Sanader i izaslanik predsjednika Republike Siniša Tatalović, a prisutnima će se obratiti i ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt i šef delegacije Europske komisije u RH Vincent Degret te predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin i voditelj Projektnog tima Wolfgang Rusch. Na konferenciji će uzvanicima i javnosti biti predstavljeni rezultati projekta (Starogradska vijećnica, Ćirilometodska 5 u 11 sati)

VALBANDON - Ministarstvo unutarnjih spolova organizira seminar o sprječavanju kompjutorskog kriminala i zaštiti intelektualnog vlasništva od 11. do 14. listopada. Seminar je namijenjen policijskim službenicima Ravnateljstva policije i Policijskih uprava MUP-a RH, djelatnicima Carinske uprave, Državnog inspektorata, Ministarstva pravosuđa te djelatnicima Općinskih državnih odvjetništava ui USKOK-a. Briefing za novinare je zakazan za 12 sati

ZAGREB - Predstavljanje knjige pjesama Željka Reinera "Vrijeme sna i vrijeme jave" (Matica hrvatska, Matičina 2 u 19 sati)

ZAGREB - Predstavljanje knjige Branimira Bilića i sugovornika - Znakovi vremena i znakovi nade. Sudjeluju ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac, Danica Purg, direktorica Poslovne škole Bled Slovenija, Goran Radman, savjetnik Microsofta za Jugoistočnu Europu, glavni ravnatelj HRT-a Mirko Galić, direktor Nakladnog zavoda Globus Tomislav Pušek. (Hotel Sheraton ,Kneza Borne 2 u 12 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙