FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 26. rujna

ZAGREB, 25. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 26. rujna.
ZAGREB, 25. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 26. rujna.

ORAHOVICA - Predsjednik Republike Stjepan Mesić boravit će u Orahovici gdje će biti nazočan otvaranju unutarnjeg bazena dječjeg odmarališta (17 sati). Nakon razgledavanja objetka najavljena je izjava za medije, (18,25 sati).

SISAK - Tematska sjednica Odbora za poljoprivredu i šumarstvo Hrvatskoga sabora, (11 sati, Uprava šuma Podružnica Sisak, Lovačka kuća Brezovica).

ZAGREB - Konferencija o temi "Povratak, reintegracija, oporavak: pogled naprijed" u organizaciji Hrvatskoga Crvenog križa i Visokoga povjerenstva Ujedinjenih naroda za izbjeglice u Republici Hrvatskoj. Uvodna izlaganja održat će i predsjednik Hrvatskoga Crvenog križa Nenad Javornik, predstavnik Visokoga povjerenstva Ujedinjenih naroda za izbjeglice u Republici Hrvatskoj, Jean-Claude Concolato, i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i Hrvatskoga Crvenog križa Mato Arlović, (10 sati, dvorana Hrvatskoga liječničkog zbora, Šubićeva 9).

ROVINJ - Svečano otvorenje radova na uređenju Regionalnoga centra za psihosocijalnu rehabilitaciju i reintegraciju žrtava mina. Vrpcu na Centru prerezat će norveški veleposlanik u Hrvatskoj, Knut Toraasen, koji je od samoga početka podržao taj projekt kojega je 2001. prva potaknula Hrvatska udruga žrtava mina u suradnji s Centrom za krizna stanja i Dijanom Pleštinom, (12 sati, Centar Duga).

ZAGREB - Konferencija za novinare predstavnika Muzejskoga dokumentacijskog centra (MDC) u povodu 50 obljetnice njegova osnutka. Na konferenciji će biti riječi o programu proslave 50. obljetnice MDC-a koji se sastoji od raznovrstnih predavanja, radionica, promocija i prezentacija, a popraćen je i izložbom MDC L na kojoj će biti predstavljene dokumentacijske zbirke o početcima djelovanja ustanove, (11 sati, Gliptoteka HAZU, Medvedgradska 2).

ZAGREB - Svečano otvorenje Tjedna Hrvata iz Makedonije koji će se održati od 26. do 29. rujna u organizaciji Hrvatske matice iseljenika i Zajednice Hrvata u Makedoniji. Pokrovitelj Tjedna je hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, a suorganizator Grad Zagreb, (19 sati, Hrvatska matica iseljenika, Trg Stjepana Radića 3).

Dežurni urednici:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Dubravka Dadić

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙