FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 25. rujna

ZAGREB, 25. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zanedjelju, 25. rujna.
ZAGREB, 25. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za nedjelju, 25. rujna.

ZAGREB - Konferencija za novinare Demokratskoga centra (DC) na kojoj će predsjednica te stanke Vesna Škare Ožbolt i predsjednik DC-a Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Obuljen iznijeti stajališta i namjere DC-a u vezi s prekinutom sjednicom Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije. (11,30 sati, prostorije DC-a, Ilica 48/I.).

ZAGREB - Predstavljanje svih odjela policije na zagrebačkome Jarunu bit će i prvi u nizu događaja kojim će i ove godine Ministarstvo unutarnjih poslova obilježiti Dan policije. koji se proslavlja 29. rujna na blagdan Svetoga Mihovila. U sklopu programa koji će biti održan pod geslom "Dođi, vidi, razotkrij hrvatsku policiju na djelu" bit će izvedene vježbe specijalaca i interventne policije, simulacije uhićenja, te prikazano rješavanje talačkih situacija.

ZAGREB - Početak nove koncertne sezone 2005./2006. Zagrebačke filharmonije. Nova koncertna sezona počet će koncertom iz programom Crvene oktave na kojemu će filharmoničari, pod ravnanjem Ivana Repušića, izvesti "Sinfoniettu drammaticu" za gudače Nikole Glassla, 2. koncert za violinu i orkestar u e-molu op. 64 Felixa Mendelssohna Bartholdyja i 9. simfoniju u e-molu op. 95 "Iz novoga svijeta" Antonina Dvoraka. Solist na violini bit će Ivo Dropulić. (19,30 sati, Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", Trg Stjepana Radića 4).

Dežurni urednici na desku:

prijepodne/poslijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne/navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙