FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dopuna najave događaja - Hrvatska - za petak, 30. rujna

ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Dopunjavamo najavu događaja za petak,30. rujna prema obavijestima koja su Hini upućena jutros do 10 sati.
ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Dopunjavamo najavu događaja za petak, 30. rujna prema obavijestima koja su Hini upućena jutros do 10 sati.

ZAGREB - Pravobraniteljica za djecu, gđa. Ljubica Matijević-Vrsaljko, održat će tiskovnu konferenciju (u 14 sati, u Uredu pravobraniteljice za djecu, Hebrangova 4), Zagreb. Pravobraniteljica za djecu Ljubica Matijević-Vrsaljko i oboje njezinih zamjenika - Gordana Bračić Ružić i Gregori Graovac podnijeli su jučer Hrvatskom saboru ostavke na svoje dužnosti, a kao razlog su u priopćenju koje je prenio tisak naveli zdravstvene razloge. Mediji pak njihove ostavke povezuju s jučerašnjom odlukom Državnoodvjetničkog vijeća (DOV) da ne suspendira zamjenicu glavnog državnog odvjetnika Božicu Cvjetko do okončanja stegovnog postupka, koji će protiv nje povesti zbog osnovane sumnje da je počinila djelo zloporabe položaja zataškavajući aferu zlostavljanja djece u Cariatsovu domu Brezovica.

ZAGREB - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac održat će konferenciju za novinare o Nacrtu prijedloga zakona o udžbenicima za osnovnu i srednju školu koji je danas na dnevnom redu sjednice Vlade (u 12,15 sati u novinarskoj dvorani Vlade Republike Hrvatske, Trg Sv.Marka 2)

ZAGREB - Otkazana je sjednica zagrebačkog Gradskog poglavarstva najavljena za danas u 12 sati, priopćila je Služba za informiranje Ureda gradonačelnika. Sjednica je otkazana zbog sjednice Skupštine grada Zagreba, a Poglavarstvo će o terminu održavanja svoje 15. sjednice novinare naknadno obavijestiti, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙