FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kartice potpisane s Miss Piggy i Garfield ne izazivaju sumnju

SINGAPUR-ZANIMLJIVOSTI-KARTICEKartice potpisane s Miss Piggy i Garfield ne izazivaju sumnjuSINGAPUR, 2. listopada 2005. (Hina/DPA) - Potpisivanje računakreditnih kartica imenima poput Miss Piggy, Grafield pa čak iSuperman, nije izazvalo nikakvu reakciju u cijelom nizu tvrtki uSingapuru, pišu singapurske novine.
SINGAPUR, 2. listopada 2005. (Hina/DPA) - Potpisivanje računa kreditnih kartica imenima poput Miss Piggy, Grafield pa čak i Superman, nije izazvalo nikakvu reakciju u cijelom nizu tvrtki u Singapuru, pišu singapurske novine.

Novinari lista "The Straits Times" obišli su osam različitih trgovina i restorana plaćajući kreditnim karticama i potpisujući račune smiješnim imenima kako bi testirali primjećuju li to blagajnici.

Samo je na jednom mjestu od šest trgovina i dva restorana - u NTUC Fair Price - reakciju i pitanje izazvao račun potpisan s Wonder Woman!

A na drugima, potpisi poput Madonna pa čak i Osama prošli su bez pitanja.

Prijevare s kreditnim karticama vrlo su česta pojava, iako je u Singapuru zabilježen pad broja takvih slučajeva s 231 iz 2003. na 199 prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙