FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladi Japanac želi u svemirski turizam maskiran u Charlesa Aznavoura

TOKIO, 11. listopada 2005. (Hina/AFP) - Mlad i bogat stručnjak zaračunala Japanac Daisuke Enomoto mogao bi biti sljedeći svemirskiturist i otputovati prerušen u Char Aznablea, lik iz stripa kojeginspirira Charles Aznavour, javljaju u utorak japanski mediji.
TOKIO, 11. listopada 2005. (Hina/AFP) - Mlad i bogat stručnjak za računala Japanac Daisuke Enomoto mogao bi biti sljedeći svemirski turist i otputovati prerušen u Char Aznablea, lik iz stripa kojeg inspirira Charles Aznavour, javljaju u utorak japanski mediji.

Enomoto je već prošao liječničke testove i trebao bi uskoro početi trenirati za put krajem 2006. godine ako ruske svemirske službe prihvate njegovu kandidaturu.

On se namjerava obući u Char Azablea, lik zananstveno fantastičnog stripa "Gundam" kojeg je inspirirao francuski pjevač Charles Aznavour.

Ako uspije, Enomoto će postati četvrti turist u svemiru. Treći, američki biznismen Greg Olsen se vratio na zemlju u utorak. Platio je 20 milijuna dolara za mjesto u svemirskom brodu Sojuz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙