FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Pijan utopio skotnu kujicu u fontani

ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Zagrebačka policija osumnjičila je29-godišnjak da je sinoć pijan utopio skotnu kujicu u fontani na Trgukralja Tomislava.
ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Zagrebačka policija osumnjičila je 29-godišnjak da je sinoć pijan utopio skotnu kujicu u fontani na Trgu kralja Tomislava.

Iza 22 sata 16-godišnji mladić prijavio je policajcu da je vidio nepoznatu osobu kako je u fontani utopila psa. Policajac je potom u grmlju u parku pronašao uginulog psa, a u blizini i mokrog te vidno alkoholiziranog 29-godišnjaka.

Muškarac je izjavio da je četverogodišnja skotna kujica sama skočila u fontanu te da je on skočio za njom pokušavajući je spasiti. Kazao je i da je pas bio vlasništvo njegova prijatelja kojemu se nije mogao sjetiti imena.

Zbog sumnje da je mučio psa, osumnjičeni je priveden u policijsku postaju, a potom s 3,9 promila alkohola u krvi i na otrežnjenje u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče.

Policija je najavila da će nakon što izađe iz bolnice nastaviti s obradom protiv njega.

Prema Kaznenom zakonu, mučenje životinje, odnosno teško zlostavljanje, izlaganje nepotrebnim mukama, nanošenje boli ili izlaganje patnjama radi iživljavanja može se kazniti novčanom kaznom od 150 dnevnih dohodaka ili zatvorom do šest mjeseci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙