FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 21.00 sati

ZAGREB, 10. listopada 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijestido 21.00 sati:
ZAGREB, 10. listopada 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

MADRID - Nakon što je branič kamerunske nogometne reprezentacije, Pierre Wome, promašio jedanaesterac u sudačkoj nadoknaditi utakmice protiv Egipta (1:1) i tako Kamerunu zatvorio vrata Svjetskog prvenstva, oglasio se i najbolji igrač "Lavova", Samuel Eto'o. "Želio sam pucati jedanaesterac, no Wome mi je uzeo loptu. Kazao mi je kako nema šanse da promaši," kazao je Eto'o, koji još uvijek ne vjeruje kako će Svjetsko prvenstvo pratiti uz televizijske ekrane. Premda je bio uvjeren u uspjeh, Wome je ipak promašio. Njegov udarac završio je u vratnici, a time su nadanja Kamerunaca da će vidjeti Njemačku otišla u vjetar.

RIM - Branič talijanske nogometne reprezentacije i Milana, Alessandro Nesta pauzirat će najmanje mjesec dana zbog ozljede ruke zadobivene u utakmici protiv Slovenije. Nesta će ozlijedio prst i morat će na operaciju. Italija je već osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj, a umjesto Neste u posljednjem dvoboju u skupini protiv Moldavije u Lecceu nastupit će Marco Materazzi. Izbornik "Azzurra", Marcello Lippi ne može računati niti na Gennara Gattusa i Francesca Tottia koji imaju žute kartone.

PARIZ - Dvostruki svjetski prvak zu reliju, Finac Marcus Gronholm na koncu ove sezone napustit će Peugeot i u iduće dvije godine branit će boje Forda. Gronholm je naslove svjetskog prvaka osvajao 2000. i 20002. godine, a trenutačno zauzima drugo mjesto u ukupnom poretku svjetskog prvenstva iza Francuza Sebastiena Loeba.

DUBLIN - U posljednjem ogledu četvrte skupine kvalifikacija za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo reprezentacija Irske će protiv Švicarske nastupiti bez ponajboljeg igrača, Damien Duffa. Krilni igrač londonskog Chelsea ozlijedio je koljeno u susretu protiv Cipra i pauzirat će najmanje deset dana. No u sastav se vraćaju branič Gary Breen koji se oporavio od ozljede koljena, te napadač Clinton Morrison i veznjak Andy Reid, koji su odradili suspenzije zbog žutih kartona. Uoči posljednjih 90 minuta vodstvo se nalazi Izrael sa 18 bodova, Francuska i Švicarska imaju po 17, a Irska 16 bodova. U zadnjem kolu sastaju se Francuska i Cipar, te Irska i Švicarska.

STOCKHOLM - Premda većina dobitnika na lutriji novce potroši na kuće, automobile i druge materijalne blagodati života, 36-godišnji Šveđanin iz Visbya s otoka Gotland želi kupiti napadača švedske nogometne reprezentacije i talijanskog prvaka Juventusa, Zlatana Ibrahimovića. Šveđanin, za kojeg se samo zna kako je nezaposlen i neoženjen, dobio je na lotu 16 milijuna dolara i za te nove želi angažirati prvu zvijezdu švedske vrste kako bi igrala u redovima švedskog drugoligaša Gutea.

PRAG - Vodstvo češkog nogometnog prvaka Sparte Prag izabralo je Slovaka Stanislava Grigu (43) za novog trenera. Griga će zamijeniti dosadašnjeg trenera Jaroslava Hrebika, koji je dobio otkaz prošli tjedan nakon serije loših rezultata praške momčadi. Sparta se trenutačno nalazi na 10. mjestu u češkom prvenstvu, a klub je nedavno zbog sukoba s trenerom napustio ponajbolji igrač, Karel Poborsky.

LONDON - Dinamova legenda Velimir Zajec više nije sportski direktor engleskog premierligaša Portsmoutha. Na klupskoj internet stranici objavljeno je danas kako je Zajec podnio ostavku iz osobnih razloga. "Odlazim zbog osobnih razloga. Ne želim o njima govoriti, jer smatram da je to moja privatna stvar", kazao je Zajec. Prije dolaska u Portsmouth Zajec je bio sportski direktor u grčkom Panathinaikosu. U engleski klub stigao je u studenome prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙