FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Igrači izabrali Ronaldinha

BARCELONA, 20. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je u prosincuprošle godine izabran za najboljeg igrača u izboru Međunarodnenogometne federacije (FIFA), zvijezda brazilske reprezentacije išpanjolskog prvaka Barcelone, Ronaldinho proglašen je najboljimnogometašem i u izboru Udruženja profesionalnih nogometaša (FIFPro).
BARCELONA, 20. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je u prosincu prošle godine izabran za najboljeg igrača u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), zvijezda brazilske reprezentacije i španjolskog prvaka Barcelone, Ronaldinho proglašen je najboljim nogometašem i u izboru Udruženja profesionalnih nogometaša (FIFPro).

U izboru je sudjelovalo 38.000 nogometaša iz 40 zemalja svijeta, a Ronaldinho je uvjerljivo osvojio prvo mjesto.

"Sretan sam i ponosan što su me igrači izabrali za najboljeg igrača godine," kazao je Ronaldinho. Za najboljeg mladog igrača nagradu je dobio napadač engleske vrste i Manchester Uniteda, Wayne Rooneyu, dok je za mladog igrača godine u izboru navijača dobio njegov klupski kolega Portugalac, Christian Ronaldo.

Izabrana je i najbolja momčad godine - Dida (Milan), Cafu (Milan), Alessandro

Nesta (Milan), John Terry (Chelsea), Paolo Maldini (Milan); Frank Lampard (Chelsea), Claude Makelele (Chelsea), Ronaldinho (Barcelona), Zinedine Zidane (Real Madrid); Samuel Eto'o (Barcelona), Andrij Ševčenko (Milan).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙