FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: preminula žena koju su napali malodobni razbojnici

SPLIT,10. listopada 2005.(Hina) - Anđa Vučković (58), koju su prije 20dana napala dvojica malodobnih razbojnika u Splitu, preminula je danasu splitskoj bolnici od posljedica ozljeda, potvrđeno je u PUsplitsko-dalmatinskoj.
SPLIT,10. listopada 2005.(Hina) - Anđa Vučković (58), koju su prije 20 dana napala dvojica malodobnih razbojnika u Splitu, preminula je danas u splitskoj bolnici od posljedica ozljeda, potvrđeno je u PU splitsko-dalmatinskoj.

Nesretna žena, inače Sinjanka, napadnuta je i opljačkana 20. rujna pri povratku s posla oko 22 sata na splitskom predjelu Blatine u blizini iznajmljenog stana u kojemu je živjela.

Jedan joj je maloljetnik prišao i pokušao otrgnuti torbu, nakon čega je dotrčao drugi te ju gurnuo i, najvjerojatnije, udario šakom u glavu. Oboje su pali na tlo, a žena je teško ozlijeđena.

Obojica razbojnika zatim su pobjegla odnijevši torbu u kojoj je bilo 200 kuna.

Žena je u komatoznom stanju smještena na Jedinicu intenzivnog liječenja s teškim ozljedama mozga, od kojih je danas i preminula.

Maloljetnici, u dobi od 14 i 15 godina, ubrzo su uhićeni te im je istražni sudac odredio pritvor. Jedan je od njih u međuvremenu pušten, a drugi zadržan zbog mogućeg utjecaja na svjedoke koji još nisu ispitani.

Maloljetnički je dvojac, kako je utvrđeno obradom, dan prije toga napada u isto doba dana i na gotovo istom mjestu pokušao izvršiti još jedno razbojstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙