FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Stockholm: Ančić sa Slovakom Beckom

ZAGREB, 9. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski Davis Cup junaci IvanLjubičić i Mario Ančić i sljedećeg će tjedna biti na teniskim terenimana ATP turnirima u Beču i Stockholmu.
ZAGREB, 9. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski Davis Cup junaci Ivan Ljubičić i Mario Ančić i sljedećeg će tjedna biti na teniskim terenima na ATP turnirima u Beču i Stockholmu.

Nakon pobjede u Metzu, Ljubičić putuje u Beč, gdje će kao četvrti nositelj u 1. kolu igrati sa Argentincem Agustinom Calleriem, kojeg je u dosadašnjim susretima dvaput pobijeđivao, doduše davne 2001. u Miamiu i još davnije 1999. u Grazu. Ako prođe Argentinca, Ljubičić u 2. kolu ide na pobjednika dvoboja između Nijemca Haasa i Čeha Ziba.

Mario Ančić nakon Tokija ide u Švedsku, u Stockholm, gdje će već u prvom kolu imati najbolju uvertiru pred finalni dvoboj Davis Cupa u Bratislavi - Slovaka Karola Becka. Protiv Becka Ančić u međusobnim susretima vodi sa 1:0 (Prag 2002), a motiv više za pobjedu protiv Becka jest i 2. kolo, u kojem bi se Splićanin mogao osvetiti Južnoafrikancu Moodieu za poraz u Tokiju. Moodie u 1. kolu igra sa švedskim veteranom Bjorkmanom.

Sljedećeg tjedna na WTA Touru igraju se turniri u Moskvi i Bangkoku, ali bez hrvatskih tenisačica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙