FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Tokio: Četvrto finale karijere Maria Ančića

TOKIO/ZAGREB, 8. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančićplasirao se u finale 800.000 USD vrijednog ATP turnira u Tokijupobjedom nad Nijemcem Bjornom Phauom 6:2, 6:1.
TOKIO/ZAGREB, 8. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančić plasirao se u finale 800.000 USD vrijednog ATP turnira u Tokiju pobjedom nad Nijemcem Bjornom Phauom 6:2, 6:1.

Ančiću će to biti četvrto finale u karijeri, ove godine je došao do svog prvijenca u Hertogenboschu, a dosad je gubio u finalima Milana i Scottsdalea. Splićanin je do finala Tokija, koji se igra na vanjskim betonskim terenima, došao iznimno lako, izgubivši protiv 26-godišnjeg Nijemca svega tri gema. Ančić je slavio uvjerljivo i u njihovu prvom međusobnom susretu ove godine u 2. kolu Australian Opena.

Ančić u finalu čeka boljega iz dvoboja Južnoafrikanca Wesleya Moodiea i Finca Jarkka Nieminena, s kojima ima negativna iskustva. Od Južnoafrikanca je izgubio 2003. na challengeru u Surbitonu (trava), a od Finca ove godine u u 2. kolu Muenchena (zemlja).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙