FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Metz: Ljubičić na Acasusa

ZAGREB, 2. listopada 2005. (Hina) - Sljedećeg tjedna igra se pet ATP iWTA teniskih turnira širom svijeta, a nastupit će gotovo svi najboljihrvatski tenisači i tenisačice.
ZAGREB, 2. listopada 2005. (Hina) - Sljedećeg tjedna igra se pet ATP i WTA teniskih turnira širom svijeta, a nastupit će gotovo svi najbolji hrvatski tenisači i tenisačice.

U Tokiju se održava 800.000 vrijedan ATP turnir na vanjskim betonskim terenima na kojemu je Mario Ančić postavljen za petoga nositelja, te je slobodan u 1. kolu. Splićanin u drugom kolu čeka boljega iz dvoboja Amerikanca Gambilla i Nizozemca Wesselsa.

U Tokiju je u glavnom ždrijebu i Roko Karanušić, a prvi protivnik mu je Tajlanđanin Danai Udomchoke, s kojim se dosad nije sastajao. U kvalifikacijama Tokija pokušao je i Lovro Zovko, ali je već u prvom kolu izgubio od Amerikanca Tainoa 7:6 (11), 6:4. Prvi nositelj Tokija je Argentinac Mariano Puerta.

Ivan Ljubičić je treći nositelj 350.000 eura vrijednog Open de Mossele turnira u francuskom Metzu, gdje će u 1. kolu igrati protiv Argentinca Josea Acasusa, s kojim se dosad nije sastajao.

Na Porsche Cupu u njemačkom Filderstadtu, na kojem je glavna nagrada skupocjeni automobil, u kvalifikacijama nastupaju Karolina Šprem i Jelena Kostanić. Šprem je u 1. kolu bila bolja od Luksemburžanke Schaul 4:6, 6:3, 6:1, a u drugom ide na Nijemicu Bachmann, dok je Kostanić pobjedom protiv Nijemice Ripol 6:3, 6:4 osigurala dvoboj protiv Bugarke Pironkove. U 1. kolu Filderstadta poražena je Silvija Talaja - Nijemica Woerle je bila bolja sa 6:2, 6:2, a jednaku sudbinu doživjela je u 1. kolu kvalifikacija Tokija Ivana Lisjak koja je izgubila od Japanke Saeki 6:3, 6:2.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙