FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Globalni Ricky Martin: "Život nije jednodimenzionalan"

BEČ, 9. listopada 2005. (Hina/APA) - Latino-pop naziv je ladice ukojoj se nalazio pjevač Ricky Martin sve do objavljivanja njegovanajnovijeg albuma "Life" kojim umjetnik kreće globalnim,multikulturalnim glazbenim pravcem, kako je to formulirala njegovaproducentska kuća.
BEČ, 9. listopada 2005. (Hina/APA) - Latino-pop naziv je ladice u kojoj se nalazio pjevač Ricky Martin sve do objavljivanja njegova najnovijeg albuma "Life" kojim umjetnik kreće globalnim, multikulturalnim glazbenim pravcem, kako je to formulirala njegova producentska kuća.

"Život nije jednodimenzionalan. To je misao vodilja kroz čitav album", kazao je sam Martin u povodu predstavljanja svog novog CD-a "Life".

Zadnje svoje albume 33-godišnji Martin objavio je 2003. - "Almas del Silencio", a prije pet godina album na engleskom "Sound Loaded".

"Nakon nekog vremena provedenog u tišini, daleko od pozornice, uzeo sam vrijeme za putovanja i razmjenu ideja s ljudima iz cijelog svijeta - od Brazila preko Tajlanda i Indije do Egipita", priča pjevač. "Pod utjecajem svih tih kultura, spoznao sam koliko smo svi povezani".

Sva ta iskustva rezultirala su novim albumom "Life". Taj je album, prema Martinu, globalan jer je njegov san bio odavno glazbom povezati različite načine života. Rock se u tom albumu susreće sa zvukovima bliskog istoka, azijska glazba nadopunja HipHop i Pop, a osjeća se i Reggae.

Da bi ispunio svoj glazbeni globalni san, Martin je za snimanje albuma u studio doveo ugledne songwritere i producente poput The Matrixa, Seana Garretta i Donnya Lopeza. Osim toga su sudjelovali i gosti poput Voltija, Daddy Yankeea i Tabooa iz Black Eyed Peas, te Fat Joea i nove zvijezde Amerie.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙