FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fed Cup: Hrvatice čekaju Argentinke

ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Hrvatske tenisačice ugostit će 22. i23. travnja 2006 selekciju Argentine u dvoboju 1. kola II jakosneskupine Fed Cupa, odlučio je ždrijeb u Parizu.
ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Hrvatske tenisačice ugostit će 22. i 23. travnja 2006 selekciju Argentine u dvoboju 1. kola II jakosne skupine Fed Cupa, odlučio je ždrijeb u Parizu.

Naše tenisačice su imale dosta sreće, budući da su domaćinstvo dvoboja sa Argentinkama dobile ždrijebom jer se dosad nismo sastajali. Najbolja Argentinka je Gisela Dulko, 27. na WTA ljestvici, Mariana Diaz-Oliva je 61., Emilia Salerni 103., a Clarisa Fernandez 148. prema pozicijama na ljestvici ovog tjedna.

Hrvatska je zadnji susret u Fed Cupu igrala početkom srpnja ljeta u Bolu na Braču, kada smo poraženi od Nijemica (1:4), dok je Argentina u istom terminu poražena u Belgiji sa 3:2. Sve dvoboje tada su igrale Dulko i Diaz-Oliva.

Pobjednik dvoboja Hrvatska - Argentina sastat će se sa jednim od poraženih ekipa iz dvoboja 1. kola I jakosne skupine, među kojima se izdvaja par Belgija - Rusija.

ŽDRIJEB I JAKOSNE SKUPINE

Francuska - Italija

Španjolska - Austrija

Njemačka - S A D

Belgija - Rusija

ŽDRIJEB II JAKOSNE SKUPINE

HRVATSKA - Argentina

Japan - Švicarska

Tajland - Češka

Indonezija - Kina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙