FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Megatrend u 2005. od Cognosa očekuje milijun eura prihoda

ZAGREB, 6. listopada 2005. (Hina) - Zagrebačka informatička tvrtkaMegatrend, regionalni partner Cognosa, očekuje da će prodajominformatičkog rješenja Cognos 8 ostvariti u Hrvatskoj oko milijun euraprihoda ili 50 posto više nego lani u tom segmentu svog poslovanja,najavili su danas predstavnici te tvrtke.
ZAGREB, 6. listopada 2005. (Hina) - Zagrebačka informatička tvrtka Megatrend, regionalni partner Cognosa, očekuje da će prodajom informatičkog rješenja Cognos 8 ostvariti u Hrvatskoj oko milijun eura prihoda ili 50 posto više nego lani u tom segmentu svog poslovanja, najavili su danas predstavnici te tvrtke.

Ta je tvrtka danas u Zagrebu održala premijeru za hrvatsko tržište nove verziju rješenja za upravljanje poslovnim učincima Cognos 8 BI sustav.

Taj sustav, kako je rečeno, korisnicima omogućava bolje upravljanje poslovanjem, kvalitetnije poznavanje uzroka poslovnih događanja te bolji nadzor i planiranje, a namijenjen je menadžerima, voditeljima IT odjela, analitičarima, IT administratorima i članovima uprava u kompanijama.

U Megatrendu ove godine očekuju veliki rast prihoda u BI poslovanju, jer je Hrvatska regionalni lider u tom segmentu.

Megatrend je za 2005. godinu primio priznanje kao jedini Gold Distributer Cognosa za središnju i istočnu Europu. Tvrtka pokriva područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije te Srbije i Crne Gore.

Danas se Cognosovim rješenjima za upravljanje poslovnim učincima koristi više od 1.500 korisnika u velikim hrvatskim tvrtkama.

Tvrtka Megatrend osnovana je u prosincu 1989. a danas ima više od 60 zaposlenih. Prošlogodišnji promet tvrtke iznosio je oko 200 milijuna kuna.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙