FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ansar al-Sunna na web stranici prikazala odrubljivanje glava "špijuna"

DUBAI, 5. listopada 2005. (Hina/AFP) - Organizacija Ansar al-Sunna,povezana s terorističkom mrežom al-Qaida, u srijedu je na svojuinternet stranicu stavila video snimku koja prikazuje odrubljivanjeglave muškarcima za koje organizacija tvrdi da su špijunirali zaameričku vojsku u Iraku.
DUBAI, 5. listopada 2005. (Hina/AFP) - Organizacija Ansar al-Sunna, povezana s terorističkom mrežom al-Qaida, u srijedu je na svoju internet stranicu stavila video snimku koja prikazuje odrubljivanje glave muškarcima za koje organizacija tvrdi da su špijunirali za američku vojsku u Iraku.

Video, snimljen 12. rujna prikazuje dvojicu muškaraca kojima krvnik velikim nožem odsjeca glave, koje zatim postavlja na tijela.

Dvojica masakriranih su prije pogubljenja priznali nedjela, a jedan od njih je rekao "Neka svih koji rade za Amerikance i židove prestanu to činiti".

U priopćenju Ansar al-Sunne na internet stranici svaki do njih je vodio mrežu od trideset špijuna koji su djelovali u Bagdadu i navodno su odali više muslimana koji su napadnuti, uhićeni i još su u zatvorima. Zato im je islamski sud odredio božansku presudu pogubljenjem hladnim oružjem kako bi poslužili kao primjer, dodaje se u tekstu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙