FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australski striperi i striptizete traže veće plaće

SYDNEY, 5. listopada 2005. (Hina/DPA) - Čak i prosječni striperi istriptizete mogli bi zarađivati više od premijera prema zahtjevu zapovećanje plaća kojeg je u srijedu Australskom povjerenstvu zaindustrijske odnose (AIRC) podnijela njihova udruga.
SYDNEY, 5. listopada 2005. (Hina/DPA) - Čak i prosječni striperi i striptizete mogli bi zarađivati više od premijera prema zahtjevu za povećanje plaća kojeg je u srijedu Australskom povjerenstvu za industrijske odnose (AIRC) podnijela njihova udruga.

Samo jednodnevna plaća za konobarice koje poslužuju u toplesu u Sydneyu ili Melbourneu bila bi dostatna za odmor u Europi ako udruga Striptease Artists Australia dobije odobrenje za svoj zahtjev pred AIRC-om.

Fiona Patten, glasnogovornica lobističke skupine Eros Foundation, kazala je kako je taj zahtjev "nestvaran". "Striptizete koje rade manje od 20 sati tjedno mogu zarađivati preko milijun australskih dolara (760,000 američkih dolara). To neće pomoći ljudima u seks-industriji. To će zapravo značiti gubitak poslova", kazala je ona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙