FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeo sastanak Zajedničkog parlamentarnog odbora EU - Hrvatska

BRUXELLES, 4. listopada 2005. (Hina) - Članovi Zajedničkogparlamentarnog odbora EU - Hrvatska počeli su u utorak poslijepodne uBruxellesu dvodnevni sastanak na kojem razmatraju političku iekonomsku situaciju u Hrvatskoj.
BRUXELLES, 4. listopada 2005. (Hina) - Članovi Zajedničkog parlamentarnog odbora EU - Hrvatska počeli su u utorak poslijepodne u Bruxellesu dvodnevni sastanak na kojem razmatraju političku i ekonomsku situaciju u Hrvatskoj.

U utorak i srijedu Zajednički parlamentarni odbor održat će dva radna sastanka na kojima će razmotriti trenutačno stanje u Hrvatskoj na političkom i gospodarskom planu te reforme koje poduzima hrvatska Vlada na približavanju europskim standardima.

Sastancima predsjedaju supredsjedatelji Zajedničkog parlamentarnog odbora, mađarski zastupnik u Europskom parlamentu Pal Schmitt i Gordan Jandroković, predsjednik vanjskopolitičkog odbora Hrvatskog sabora.

Zajednički parlamentarni odbor koji ima 30 članova, 15 zastupnika iz Europskog parlamenta i 15 iz Hrvatskog sabora sastaje se dva puta godišnje. Ovo je drugi njegov sastanak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙