FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Schroeder zadovoljan zbog početka pregovora Hrvatske s EU-om

ZAGREB, 4. listopada 2005. (Hina) - Njemački kancelar Gerhard Schroederizrazio je zadovoljstvo zbog početka pristupnih pregovora izmeđuHrvatske i EU-a, priopćilo je u utorak njemačko veleposlanstvo uZagrebu.
ZAGREB, 4. listopada 2005. (Hina) - Njemački kancelar Gerhard Schroeder izrazio je zadovoljstvo zbog početka pristupnih pregovora između Hrvatske i EU-a, priopćilo je u utorak njemačko veleposlanstvo u Zagrebu.

"Radujem se što su države članice EU-a s Hrvatskom započele pristupne pregovore. To je još jedan važan korak k većoj sigurnosti, stabilnosti i blagostanju u cijeloj regiji zapadnog Balkana i Europi u cjelini", kazao je njemački kancelar.

Schroeder je istaknuo kako je "uvijek podupirao Hrvatsku na njenom putu u Europsku uniju", dodavši da je siguran da će ona i dalje dosljedno ići putem reformi, kako bi dostigla zajednički cilj - ulazak u EU.

"Radujem se nastavku bliske suradnje s Hrvatskom i daljnjoj potpori Hrvatske na njenom putu u Europsku uniju", kazao je na kraju Schroeder, kako se navodi u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙