FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP odbojkašice: Hrvatska - Njemačka 3:0

ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska ženska odbojkaškareprezentacija pobijedila je u 4. kolu skupine I Europskog prvenstva uZagrebu reprezentaciju Njemačke 3:0 (25:21, 25:22, 25:23).
ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija pobijedila je u 4. kolu skupine I Europskog prvenstva u Zagrebu reprezentaciju Njemačke 3:0 (25:21, 25:22, 25:23).

Nakon četiri kola hrvatska reprezentacija ima dvije pobjede i dva poraza.

HRVATSKA: Zuanović, Lichtenstein, Katić, Ružić, Dugandžić, Popović, Barun, Jelić, Rimac, Daničić, Jerkov, Poljak.

NJEMAČKA: Berg, Jenzewski, Tzscherlich, Steffen, Schlecht, Dumler, Muller, Furst, Kulakova, Burchardt, Grun, Radzuweit.

Nakon pobjede protiv Srbije i Crne hrvatske odbojkašice upisale su i drugu pobjedu na Europskom prvenstvu. Trijumfom protiv Njemačke stigle su na korak do ispunjenja prvotnog plana - plasmana među šest najboljih što osigurava nastup na idućoj europskoj smotri. Međutim, odabranice izbornika Ivice Jelića imaju priliku načiniti i korak više - ukoliko u posljednjem kolu pobijede Azerbajdžan 3:0 ili 3:1 osigurati će mjesto u polufinalu.

U dvoboju protiv Njemačke sve linije hrvatske igre odlično su funkcionirale. U napadu se igralo raznovrsno, blok je odlično funkcioniralo, a popravio se i prijam servisa, do sada naša najveća boljka. Što je najvažnije, oscilacije u igri bile su minimalne, što je rezultiralo uvjerljivom pobjedom.

"Kako je susret odmicao bila sam sve sigurnija da ćemo upisati pobjedu. Dobile smo motiv više nakon nekih napisa u novinama i cure su bile iznimno motivirane. Pokazale smo da možemo," kazala je Barbara Ružić.

U posljednjem kolu hrvatsku u četvrtak u 20. 30 sati očekuje utakmica protiv Azerbajdžana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙