FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šah: Četvrta pobjeda Mravinčana

ŠIBENIK, 3. listopada 2005. (Hina) - U derbiju 4. kola Prve hrvatskešahovske lige branitelj naslova prvaka Mravince-Dalmacijacementpostigao je i četvrtu uzastopnu pobjedu. Iako je na prvoj ploči IliaSmirin izgubio od Zbyneka Hraceka, Mravinčani su slavili sa 4:2zahvaljujući odličnoj igri Zdenka Kožula, Bojana Kurajice i VladeKovačevića.
ŠIBENIK, 3. listopada 2005. (Hina) - U derbiju 4. kola Prve hrvatske šahovske lige branitelj naslova prvaka Mravince-Dalmacijacement postigao je i četvrtu uzastopnu pobjedu. Iako je na prvoj ploči Ilia Smirin izgubio od Zbyneka Hraceka, Mravinčani su slavili sa 4:2 zahvaljujući odličnoj igri Zdenka Kožula, Bojana Kurajice i Vlade Kovačevića.

Veliko iznenađenje priredio je Split, koji je istim omjerom nadigrao objektivno jaču Rijeku. Pravi pothvat napravila je momčad Zagreba, koja je čak sa 4,5:1,5 tukla iznenađenje prvenstva Slogu-Planum iz Borova. Požega je prema očekivanju nadigrala slabi Dalekovod sa 4,5:1,5, a riječka Liburnija je minimalnim omjerom 3,5:2,5 svladala Đakovo-Limmont.

Poredak na ljestvici poslije 4. kola:

Mravince DC 16,5 bodova, Liburnija 14, Osijek 13,5, Požega i Zagreb po 12,5, Rijeka 10, Sloga-Planum 9,5(-), Split 9(-), Đakovo-Limmont 8(-), Goran 7,5(-) i Dalekovod 7.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙