FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šah: Mravinčani prešli u vodstvo

ŠIBENIK, 2. listopada 2005. (Hina) - U hotelskom naselju Solarisodigrano je 2. kolo momčadskog prvenstva Hrvatske u kojem je najvišupobjedu postigao Mravince-Dalmacijacement i prešao u vodstvo.
ŠIBENIK, 2. listopada 2005. (Hina) - U hotelskom naselju Solaris odigrano je 2. kolo momčadskog prvenstva Hrvatske u kojem je najvišu pobjedu postigao Mravince-Dalmacijacement i prešao u vodstvo.

Branitelj naslova prvaka je poslije velike borbe svladao Gorana iz Bibinja s 4,5:1,5 i za pola boda pretekao vrlo dobru momčad Sloga-Planum iz Borova. Borovčani su postigli drugu uzastopnu pobjedu - nad Đakovo Limmontom s 3,5:2,5 i predstavili se kao jedan od najozbiljnijih kandidata za visok plasman. Drugu uzastopnu momčadsku pobjedu postigla je i riječka Liburnija, koja je također s 3,5:2,5 svladala Osijek. Rijeka se oporavila nakon 4:2 pobjede nad zagrebačkim Dalekovodom, a Požega je minimalnim omjerom 3,5:2,5 svladala Zagreb. Zbog neparnog broja momčadi, slobodan je bio Split.

Poslije 2. kola vodi Mravince-Dalmacijacement sa 8,5 bodova, Sloga-Planum ima 8, a Liburnija 7,5 bodova. Rijeka i Osijek imaju po 6, Požega, Zagreb i Dalekovod po 5, Goran 4,5 , Đakovo-Limmont 2,5(-) i Split 2(-) boda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙