FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Luxembourg: Sanader i Del Ponte stigli u kongresni centar

LUXEMBOURG, 3. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanaderi glavna haška tužiteljica Carla del Ponte došli su u ponedjeljakpopodne u kongresni centar u Luxembourgu, gdje se održava sastanakministara vanjskih poslova EU-a i gdje će se održati sastanak Radneskupine EU-a za procjenu hrvatske suradnje s Haškim sudom.
LUXEMBOURG, 3. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader i glavna haška tužiteljica Carla del Ponte došli su u ponedjeljak popodne u kongresni centar u Luxembourgu, gdje se održava sastanak ministara vanjskih poslova EU-a i gdje će se održati sastanak Radne skupine EU-a za procjenu hrvatske suradnje s Haškim sudom.

Premijer Sanader, koji je stigao prvi, nije htio potvrditi, ali ni opovrgnuti informaciju da se u ponedjeljak u Luxembourgu, prije dolaska u kongresni centar, sastao s tužiteljicom Del Ponte. Na opetovana i zaobilazna pitanja poput onoga je li zadovoljan današnjim razgovorom s tužiteljicom, Sanader je odgovarao: "Ne želim to komentirati".

Pet minuta poslije, dok je premijer Sanader davao izjavu okupljenim novinarima, stigla je i Carla del Ponte. Ona je odbila dati izjavu, rekavši samo "idemo na Radnu skupinu" te se pozdravila s hrvatskim premijerom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙