FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PU karlovačka: 18 kontakt-policajaca

KARLOVAC, 3. listopada 2005. (Hina) - Osamnaest policajaca Policijskeuprave karlovačke danas je dobilo rješenja kojim počinju raditi kaokontakt-policajci za Karlovac, Ogulin i Plaški, Dugu Resu, Slunj,Ozalj i Vojnić.
KARLOVAC, 3. listopada 2005. (Hina) - Osamnaest policajaca Policijske uprave karlovačke danas je dobilo rješenja kojim počinju raditi kao kontakt-policajci za Karlovac, Ogulin i Plaški, Dugu Resu, Slunj, Ozalj i Vojnić.

Načelnik Odjela policije PU karlovačke Ivan Fink rekao je da su za kontakt-policajce posebnu obuku prošli najkvalitetniji pojedinci s iznadprosječnim rezultatima, koji nikad nisu disciplinski kažnjavani, kako bi osigurali uspjeh projekta Policija u zajednici, točnije potprojekta Reforma operativno-preventivnog rada.

Fink je pozvao gradonačelnike i načelnike općina, te medije da pozovu građanstvo na suradnju s kontakt-policajcima jer će se samo tako policija "transformirati u javni servis građana na području sigurnosti".

Kontakt-policajci dobili su danas i točnu lokaciju djelovanja i započeli su s radom, ali ih se još neće moći često viđati jer moraju sastaviti "dosje područja na kojemu će djelovati".

Načelnik PU Nenad Kranjčec pojasnio je da će dosjei biti polazišna informacija o kretanju kriminala i opće sigurnosti, te buduće mjerilo učinkovitosti kontakt-policajaca.

U Karlovcu je devet područja, u Ogulinu tri, u Dugoj Resi dva, te Slunju, Ozlju, Plaškom i Vojniću po jedno područje djelovanja kontakt-policajaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙