FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sabor: 55 PC-a za šefove klubova i potpredsjednike odbora

ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Zastupničke klupe u saborskojVelikoj vijećnici ovih bi dana trebale biti bogatije za još 50-akprijenosnih osobnih računala (PC-a).
ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Zastupničke klupe u saborskoj Velikoj vijećnici ovih bi dana trebale biti bogatije za još 50-ak prijenosnih osobnih računala (PC-a).

Hrvatski sabor nabavio je 55 prijenosnih računala koja su podijeljena predsjednicima saborskih klubova i potpredsjednicima odbora, potvrđeno je u Saboru.

Već ranije računala su dobili potpredsjednici Sabora i predsjednici radnih tijela, te Stručna služba.

Računala su vlasništvo Sabora i zastupnici će ih morati vratiti na kraju mandata.

Sabor će, po isteku jamstvenog roka, snositi i troškove eventualnih popravaka PC-a, s tim da od zastupnika može tražiti odštetu u slučaju da PC ošteti ili izazove kvar neodgovarajućom uporabom.

Sabor planira sve zastupnike opremiti računalima, no ispunjenje tog plana diktiraju financijske mogućnosti i realizacija projekta umrežavanja saborskih zastupnika i službi.

Opremanje zastupnika i Stručne službe računalima omogućit će suvremeniji rad i smanjenje troškova vezanih uz tiskanje materijala, napominju iz Sabora.

Nabavu prijenosnih PC-a obavio je Središnji državni ured za e-Hrvatsku, koji to čini i za sva ostala državna tijela i državne uprave, kažu u Saboru i dodaju da je za tu namjenu iz ovogodišnjeg državnog proračuna izdvojeno 537.391 kunu, odnosno 9770 kuna po komadu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙