FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

US Open: Lisjak stala u 3. kolu

NEW YORK/ZAGREB, 2. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska tenisačica IvanaLisjak nije se uspjela plasirati u 4. kolo US Opena koji se igra u NewYorku, u dvoboju 3. kola bolja od nje bila je 26. nositeljica, ČehinjaNicole Vaidisova sa 6-1, 7-6 (2).
NEW YORK/ZAGREB, 2. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska tenisačica Ivana Lisjak nije se uspjela plasirati u 4. kolo US Opena koji se igra u New Yorku, u dvoboju 3. kola bolja od nje bila je 26. nositeljica, Čehinja Nicole Vaidisova sa 6-1, 7-6 (2).

Čakovčanka je vrlo loše igrala na svoj početni udarac u prvome setu, sva četiri puta kada je servirala, Čehinja je ostvarila "break", te lako privela tu dionicu igre kraju sa 6-1 u svoju korist.

Na početku drugoga seta Lisjak je oduzela servis Vaidisovoj, a potom prvi put u meču osvojila i igru na svoj početni udarac. "Break" prednosti održavala je do rezultata 4-3, a tada je Čehinja uspjela izjednačiti. Ipak, pri rezultatu 5-5 Lisjak je još jednom oduzela servis Vaidisovoj, te potom servirala za set. Nažalost, nije uspjela, a u "tie-breaku" je mlada Čehinja bila uvjerljivo nadmoćna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙