FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prizor seksa iz filma "Showgirls" proglašen najgorim

LOS ANGELES, 30. rujna 2005. (Hina/AFP) - Prizor seksa u bazenu izfilma "Showgirls", snimljena 1995. godine, dobio je počasni naslovnajgoreg prizora seksa u filmskoj povijesti, prema ispitivanjubritanskog Empirea.
LOS ANGELES, 30. rujna 2005. (Hina/AFP) - Prizor seksa u bazenu iz filma "Showgirls", snimljena 1995. godine, dobio je počasni naslov najgoreg prizora seksa u filmskoj povijesti, prema ispitivanju britanskog Empirea.

Film Paula Verhoevena s Elizabeth Berkley i Kyleom MacLachlanom kritičari su nepoštedno napali još na premijeri, toliko da ga sada neki promatraju kao kultni klasik.

Filmski časopis Empire proglasio je prizor u kojem se Berkley i MacLachlan energično seksaju u bazenu najgorim prizorom među stotinama koji su uzeti u obzir.

"Trebao je to biti najbolji seks na svijetu, ali dok Berkley mlati po vodi prizor više liči na prvih deset minuta 'Ralja'", piše časopis.

Drugo je mjesto pripalo "Požudi", europskom art filmu iz 1992. godine s Jeremyjem Ironsom u nedopuštenoj vezi sa sinovljenom zaručnicom Juliette Binoche.

Među brojnim ljubavnim prizorima postoji jedan u kojoj Ironsov lik svoje osjećaje izražava lupajući ljubavničinom glavom o pod.

"Kako su tako kvalitetni ljudi skuhali takvo smeće tajna je usporediva s Bermudskim trokutom", presudio je Empire.

Na trećem je mjestu film "Killing Me Softly" iz 2002. godine, neuspjeh koji je kritiziran možda i više od "Showgirls", s Josephom Fiennesom i Heather Graham u glavnim ulogama.

U prizoru uz kamin Fiennesov lik, planinar, koristi užad za penjanje da davi Graham tijekom vođenja ljubavi.

Prizor je "iznimno blesav", piše Empire, posebice "intenzivno usredočavanje na Fiennesovo lice".

Ostali naslovi među prvih 10 uključuju Madonnin "Body of Evidence" iz 1993. gdje ona slijeva vrući vosak od svijeće na Willema Dafoea, te nedavni "Gigli" s Benom Affleckom i Jennifer Lopez.

"Dok su pojedinačno vrlo seksi, par zajedno nije uspio proizvesti dovoljno energije ni za ispeći tost", ističe časopis.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙