FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kate Moss se prijavila u rehabilitacijsku kliniku

LONDON, 29. rujna 2005. (Hina/AP) - Britanski listovi pišu u četvrtakkako se model Kate Moss prijavila u rehabilitacijsku kliniku uArizoni.
LONDON, 29. rujna 2005. (Hina/AP) - Britanski listovi pišu u četvrtak kako se model Kate Moss prijavila u rehabilitacijsku kliniku u Arizoni.

Prijatelji 31-godišnje manekenke, koja je nedavno snimljena kako ušmrkava kokain, izjavili su za "Times" da se Moss prijavila u kliniku Meadows gdje će provesti "mjesec dana na medicinskom liječenju i terapiji".

Izvori u klinici koja se nalazi u Wickenburgu u američkoj saveznoj državi Arizoni nisu mogli potvrditi ni opovrgnuti tu informaciju, a ni agentica Kate Moss nije bila dostupna za komentar.

Kate Moss izgubila je ugovore s lancem modne odjeće H&M, te modnim kućama Burberryjem i Chanelom vrijedne milijune dolara nakon što su fotografije na kojima se vidi kako uzima drogu objavljene u "Daily Mirroru".

Ipak, Sarah Doukas, šefica modene agencije Storm, za koju radi Kate Moss, izjavila je u srijedu kako će njezina klijentica uskoro potpisati ugovor o predstavljanju luksuznog parfema.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙