FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najnoviji rekordi u posljednjoj Guinnessovoj knjizi

LONDON , 22. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Trogodišnji zamorac Sooty izWalesa primio je 206 razglednica, od kojih su neke poslane s NovogZelanda, u utrci za prilično bizaran ulazak u posljednje izdanjeGuinnessove knjige rekorda koja se u knjižarama pojavila u četvrtak.
LONDON , 22. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Trogodišnji zamorac Sooty iz Walesa primio je 206 razglednica, od kojih su neke poslane s Novog Zelanda, u utrci za prilično bizaran ulazak u posljednje izdanje Guinnessove knjige rekorda koja se u knjižarama pojavila u četvrtak.

Osim Sootyjeva rekorda u knjizi su se našli još neki rekordi koje se također, blago rečeno, može nazvati neobičnima. Britanac Paul Hunn u knjigu je ušao zbog najglasnijeg podrigivanja, koje se može čuti na udaljenosti od 30 metara.

Nije za podcjenjivanje ni Kanađanka Christa Rasanayagam koja je u knjigu ušla zahvaljujući činjenici da ju je do oltara pratilo 79 djeveruša u dobi od jedne od 79 godina, a Amerikanac Ashrita Furman u knjizi se našao zahvaljujući tomu što je nosom gurao naranču oko 1.600 metara, što je trajalo 24 minute i 36 sekundi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙