FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

NEW ORLEANS - Poznati glazbenik Fats Domino, koga se jedno vrijeme smatralo nestalim nakon uragana Katrina, izgubio je svu imovinu, piše Washington Post. "Izgubili smo sve. Ne znam što ću sad", rekao je Fats Domino koji je posljednje tri noći proveo kod obiteljskog prijatelja. On je sa suprugom, dvije kćeri i zetom u petak napustio prijateljev stan ali nije znao gdje će se smjestiti. Fats Domino (77) je uragan dočekao u svom stanu, koji je morao napustiti kad je razina vode porasla za skoro pet metara.

NEW YORK - Američki oskarovac, glumac Morgan Freeman pokrenuo je i otvorio u petak aukciju na internetskim stranicama koja bi trebala omogućiti prikupljanje novaca za američki jug što ga je pogodio uragan Katrina. Internetska stranica za pomoć otvorena je u sklopu web-stranice Charity Folks i trajat će do 16. rujna. Korisnici će, među ostalim, dobiti priliku prisustvovati snimanju predstojećeg Freemanova filma "Un Unfinished Life", te će moći kupiti predmete koji su se koristili tijekom snimanja raznih filmova. Prikupljeni novac bit će predan američkom Crvenom križu.

CANBERRA - Australska politička misterija završila je u petak kada su vlasti zaključile da se premijer, koji je nestao prije gotovo 40 godina, utopio i da nije ubijen niti je napustio zemlju u kineskoj podmornici. Harold Holt je nestao dok je plivao u nemirnom moru na plaži za surfere u južnoj australskoj državi Victoriji 17. prosinca 1967. godine, nakon što je bio skoro dvije godine na dužnosti premijera. Njegovo tijelo nikad nije pronađeno, što je izazvalo val glasina i često nevjerojatnih teorija o njegovoj sudbini, uključujući i onu da su ga ubili američki atentatori.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙