FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio "Cro Dakar team"

ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske StjepanMesić primio je izaslanstvo "Cro-Dakar Team-a" - vozača ZvonimiraMartinčevića i suvozača Marina Frčka koji su na jednom odnajprestižnijih svjetskih relija "Dakar" pružili pomoć konkurentskojposadi koja je imala nesreću.
ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je izaslanstvo "Cro-Dakar Team-a" - vozača Zvonimira Martinčevića i suvozača Marina Frčka koji su na jednom od najprestižnijih svjetskih relija "Dakar" pružili pomoć konkurentskoj posadi koja je imala nesreću.

Za pruženu pomoć dobili su Nagradu za Fair - Play u izboru Sportskih novosti, a na prijedlog Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), ove su godine dobili i priznanje Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO).

Predsjednika Mesića zanimali su uvjeti vožnje i sam ambijent, a izaslanstvo ga je osim toga, izvijestilo kako je bilo situacija kada su vozili i po trideset sati bez pauze.

U izaslanstvo osim posade bili su i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, predsjednik Auto i karting saveza Branko Jordanić, menadžer posade Željka Košpić-Osojnik, član Uprave INA d.d Tomislav Thur i tajnik Hrvatskog auto i karting saveza Zrinko Gregurek.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙