FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od 7. listopada na tržištu poslovni magazin Lider

ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Prvi broj novog poslovnog tjednikaLider, koji će se na tržištu pojaviti u petak, 7. listopada, bit ćetiskan u 30.000 primjeraka, a riječ je o projektu u čiju ćerealizaciju u iduće dvije godine biti uloženo do 7,5 milijuna kuna,najavili su danas direktor nakladničke kuće Lider press dd ŽeljkoVukelić i glavni urednik tjednika Miodrag Šajatović.
ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Prvi broj novog poslovnog tjednika Lider, koji će se na tržištu pojaviti u petak, 7. listopada, bit će tiskan u 30.000 primjeraka, a riječ je o projektu u čiju će realizaciju u iduće dvije godine biti uloženo do 7,5 milijuna kuna, najavili su danas direktor nakladničke kuće Lider press dd Željko Vukelić i glavni urednik tjednika Miodrag Šajatović.

List će biti tiskan na 100 stranica u boji, a u redakciji je trenutno 20-ak urednika i novinara.

Govoreći o uređivačkoj politici, Šajatović je naglasio da će, uz zalaganje za globalizaciju i ulazak u EU, posebnu pozornost posvetiti traženju odgovora kako u takvim okolnostima voditi ekonomsku i poslovnu politiku koja će maksimizirati koristi za domaću ekonomiju.

Naziv lista, kaže, odabran je jer označava pojam kojem teži najveći broj poslovnih ljudi - želju postati lideri na određenom području ili djelatnosti, a da bi to mogli svaki uspješan poslovni čovjek mora biti dobar vođa, lider, svojim zaposlenicima.

Vukelić je na konferenciji za novinare kao posebnost istaknuo činjenicu da je tvrtka nakladnik u potpunom domaćem vlasništvu, i to većinskom vlasništvu zaposlenika, kao i da su početnu potporu izdavanju dale tvrtke iz sustava Agram - Euro-Agram i Euro-Dom.

Kroz godinu dana vlasnička bi struktura trebala biti izmijenjena na način da zaposlenicima ostane većinski udjel (55 posto), jednom od partnera iz novinske djelatnosti s kojima se pregovora četvrtina udjela, dok bi preostalih 20 posto pripalo domaćim tvrtkama koje bi prepoznale vrijednost projekte, pojasnio je Vukelić.

Nekoliko dana prije izlaska prvog broja, bit će pokrenuto i on-line izdanje na adresi www.liderpress.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙