FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 9,30 sati

ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 9,30 sati.
ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 9,30 sati.

ZAGREB - Vrlo jak potres s epicentrom udaljenim 55 kilometara sjeverno od Dubrovnika, u području istočne Hercegovine, zabilježen je noćas u 2,25 sati, izvijestila je jutros Seizmološka služba Republike Hrvatske. Magnituda je ovog potresa prema Richteru iznosila 5.2 a intenzitet u epicentru VII stupnjeva Mercallijeve ljestvice. Poznato je da se potres osjetio u priobalnom područje Hrvatske od Makarske do Dubrovnika. Iako seizmolozi ne raspolažu podacima o štetama, ovako jak potres mogao je u užem epicentralnom području izazvati materijalne štete.

ZAGREB - Magla usporava promet u većem dijelu unutrašnjosti, u Slavoniji, te u Lici i Gorskom kotaru, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). Vidljivost je smanjena zbog magle na cijeloj dionici autoceste A 1 od Bosiljeva do Benkovca, na cijeloj autocesti Macelj-Zagreb, cijelom dužinom autoceste od Bregane do Županje, od Goričana do Ivanje Reke, na autocesti Rijeka-Zagreb od tunela Tuhobić do vijadukta Zečeva Draga, te od čvora Bosiljevo do Lučkog. Promet je rijedak, a na područjima s maglom i kolnici su vlažni. Na graničnim je prijelazima putnički promet rijedak. Trajekti plove redovito na svim linijama.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano. U nizinama unutrašnjosti ujutro mjestimice magla ili niski oblaci. Naoblačenje ponegdje uz malo kiše ili kratkotrajan pljusak očekuje se navečer i u noći u sjeverozapadnom i zapadnom području. Vjetar uglavnom slab. Najviša dnevna temperatura od 20 do 24, na Jadranu između 25 i 28 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙