FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader u utorak i srijedu u Strasbourgu s čelnicima EP i VE

ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Vlade Republike HrvatskeIvo Sanader boravit će u utorak i srijedu u Strasbourgu, gdje će sesastati s čelnicima Europskog parlamenta i Vijeća Europe, priopćeno jeu petak iz vladina Ureda za odnose s javnošću.
ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Ivo Sanader boravit će u utorak i srijedu u Strasbourgu, gdje će se sastati s čelnicima Europskog parlamenta i Vijeća Europe, priopćeno je u petak iz vladina Ureda za odnose s javnošću.

Dvodnevni posjet počet će u utorak poslijepodne, obraćanjem premijera Sanadera sudionicima sastanka Paneuropske među-skupine Europskog parlamenta, navodi se u priopćenju.

Predsjednik hrvatske Vlade istog će se dana navečer sastati s predsjednikom Europskog parlamenta Josepom Borellom, poslije čega će sudjelovati na zajedničkoj konferenciji za novinare.

Prvi dan posjeta Strasbourgu završit će Sanaderovim obraćanjem zastupnicima najbrojnije frakcije u Europskom parlamentu, skupine Europske pučke stranke i Europskih demokrata.

U srijedu će se hrvatski premijer najprije sastati s predsjedavajućim kluba zastupnika druge najveće frakcije u Europarlamentu, Europske socijalističke stranke Martinom Schultzom, a posjet će, prema priopćenju, završiti u Vijeću Europe, gdje će se poslijepodne sastati s glavnim tajnikom te organizacije Terryjem Davisom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙