FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP odbojkašice: Azerbejdžanke su jednostavno bolje

ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Hrvatske odbojkašice Mia Jerkov i MajaPoljak nisu djelovale previše razočarano nakon poraza od Azerbejdžanakoji je značio i neodlazak u polufinale Europskog prvenstva. To jeustvari i razumljivo s obzirom da ulazak među četiri najboljereprezentacije na EP nitko uoči početka nije očekivao.
ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Hrvatske odbojkašice Mia Jerkov i Maja Poljak nisu djelovale previše razočarano nakon poraza od Azerbejdžana koji je značio i neodlazak u polufinale Europskog prvenstva. To je ustvari i razumljivo s obzirom da ulazak među četiri najbolje reprezentacije na EP nitko uoči početka nije očekivao.

"Imale smo priliku u prvom setu, no nažalost nismo ju uspjele iskoristiti. U drugom setu naša se igra raspala i to je bio kraj. Ovu utakmicu treba što prije zaboraviti i pokušati izboriti peto mjesto", rekla je Jerkov.

"U ovoj utakmici pokazalo se naše neiskustvo u velikim utakmicama. Protivnik je bio bolji treba mu sportski stisnuti ruku", dokdala je Poljak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙