FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vinkovci: ozlijeđeni policajac i krijumčar cigareta

VINKOVCI, 22. rujna 2005. (Hina) - Sprječavajući bijeg trojicekrijumčara cigareta zatečenih sinoć na obali Dunava u blizini Borovakod Vukovara, lakše je ozlijeđen policajac, a jedan od krijumčarazadobio je prostrijelne rane lijevog ramena, priopćila je danasvukovarsko-srijemska policija.
VINKOVCI, 22. rujna 2005. (Hina) - Sprječavajući bijeg trojice krijumčara cigareta zatečenih sinoć na obali Dunava u blizini Borova kod Vukovara, lakše je ozlijeđen policajac, a jedan od krijumčara zadobio je prostrijelne rane lijevog ramena, priopćila je danas vukovarsko-srijemska policija.

U priopćenju se navodi da su krijumčari zatečeni sinoć kad su iz čamca iskrcavali vreće s većom količinom cigareta te da je jednog od krijumčara koji je htio pobjeći svladao i zadržao policijski službenik, dok je drugi pobjegao. Trećeg krijumčara, koji je htio pobjeći prema terenskom vozilu marke "lada" koje se nalazilo u blizini, pokušao je spriječiti drugi policijski službenik.

Kad je sjeo u vozilo, krijumčar je pokušao njime pregaziti policajca, navodi se u priopćenju te dodaje kako je prije nego ga je udarilo vozilo, policajac izdao zapovijed "stoj, policija" te ispalio hitac upozorenja u zrak te u padu još dva hitca prema vozilu ranivši krijumčara koji je pobjegao vozilom.

Operativnim radom na terenu policijski službenici pronašli su ranjenog krijumčara u Općoj bolnici u Vukovaru, u kojoj je zatražio liječničku pomoć. Brzom pretragom terena pronađen je i uhićen i treći krijumčar.

Sva se trojica krijumčara kriminalistički obrađuju, a očevid obavlja istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru u nazočnosti županijskoga državnog odvjetnika i policijskih službenika vukovarsko-srijemske Policijske uprave.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙