FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP odbojkaši: Hrvatska - Ukrajina 3-0

RIM/ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska muška odbojkaškareprezentacija u posljednjem je , 5. kolu skupine A Europskogprvenstva u Rimu svladala Ukrajinu sa 3-0 (25-21, 25-21, 25-21).
RIM/ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija u posljednjem je , 5. kolu skupine A Europskog prvenstva u Rimu svladala Ukrajinu sa 3-0 (25-21, 25-21, 25-21).

Hrvatska je natjecanje u skupini završila na četvrtom mjestu s dvije pobjede i tri poraza, što im je na kraju donijelo osmo mjesto na EP.

HRVATSKA: Krnić, Omrčen, Čošković, Kovačević, Zelić, Zorica, Boriskijevič, Sikirić, Nojić, Kvesić, Puljić, Osmokrović.

UKRAJINA: Šulha, Ščavinski, Pantelejmonenko, Titarenko, Sidorenko, Sereda, Gatin, Pavlov, Kiktjev, Dobrica, Rudnicki, Gulin.

Protiv najslabije reprezentacije u skupini naši odbojkaši potvrdili su da igre protiv vrlo jakih Rusije i Italije nisu bili slučajnost, te su autoritativno stigli do druge pobjede s čistih 3-0.

Tijekom sva tri seta očigledna je bila razlika u kvaliteti između Hrvatske i Ukrajine, samo je bilo pitanje s kojim rezultatom će naši odbojkaši riješiti pojedini set u svoju korist.

Odlično je igrao kapetan reprezentacije Igor Omrčen, a sjajnu partiju pružili su i tehničar Inoslav Krnić, te pouzdani Tomislav Čošković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙