FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP odbojka: najbolje organizirano prvenstvo dosad

ZAGREB, 15. rujna 2005. (Hina) - U Zagrebu i Puli je sve spremno započetak Europskog prvenstva za odbojkašice, a izaslanstvo Europskogodbojkaškog saveza (CEV), koje je tijekom dana bila u inspekciji, biloje iznimno zadovoljno pripremama, izrekavši već i pohvalu da ćeprvenstvo u Hrvatskoj biti i najbolje organizirano dosad.
ZAGREB, 15. rujna 2005. (Hina) - U Zagrebu i Puli je sve spremno za početak Europskog prvenstva za odbojkašice, a izaslanstvo Europskog odbojkaškog saveza (CEV), koje je tijekom dana bila u inspekciji, bilo je iznimno zadovoljno pripremama, izrekavši već i pohvalu da će prvenstvo u Hrvatskoj biti i najbolje organizirano dosad.

To je konferenciji za novinare u Zagrebu kazao predsjednik Hrvatskoj odbojkaškog saveza (HOS) Anto Baković, dodavši kako je riješen i problem puknutog nosivog stupa za mrežu u zagrebačkoj dvorani Doma sportova. Kako u obzir nije došlo bušenje zbog šest tona amonijaka u podu dvorane, okupili smo najbolje stručnjake i konstruirali nekoliko tona teški "metalni roštilj", koji će držati konstrukciju, kazao je Baković.

Izbornik hrvatske reprezentacije Ivica Jelić pohvalio je izgled dvorane, dok je naša najbolja igračica Barbara Jelić-Ružić ipak kazala kako joj dosta smetaju svjetla u dvorani.

Dvorana je nova i vjerovatno se još nismo naviknule, no u puno boljoj smo situaciji od ostalih ekipa jer ćemo imati nekoliko treninga više. Vrlo smo motivirane uoči početka i očekujem pobjedu u prvoj utakmici protiv Rumunjske, kazala je Barbara Jelić-Ružić.

Hrvatska je u zagrebačkoj skupini B zajedno sa reprezentacijama Rumunjske, SiCG, Poljske, Azerbajdžana i Njemačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙