FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Murdoch: Blair se žalio na način kako je BBC pratio katastrofu uragana Katrina

NEW YORK, 18. rujna 2005. (Hina/AFP) - Britanski premijer Tony Blairse tijekom privatnog razgovora žalio zbog antiameričkog tona uinformacijama o uraganu Katrina, svjetske informative tv-mreže BBC,rekao je u subotu u New Yorku tiskovni magnat Rupert Murdoch.
NEW YORK, 18. rujna 2005. (Hina/AFP) - Britanski premijer Tony Blair se tijekom privatnog razgovora žalio zbog antiameričkog tona u informacijama o uraganu Katrina, svjetske informative tv-mreže BBC, rekao je u subotu u New Yorku tiskovni magnat Rupert Murdoch.

U razgovaru s Tonyjem Blairom u petak navečer prilikom sastanka kojeg je organizirao bivši predsjednik Bill Clinton, nazvanom Svjetska inicijativa Clinton, Rupert Murdoch je izjavio da mu je Tony Blair ispričao kako je pratio vijesti BBC-a tijekom boravka u Indiji i ocijenio da su informacije pune mržnje prema Americi i govora mržnje prema neprijateljima" (Amerikancima).

Bill Clinton je također dao slične izjave ocjenivši da informacije o uraganu nisu bile "netočne", ali da "terete" predsjednika Georgesa W. Busha u reagiranju na nesreću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙